Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan örgülabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve yer kaybının elan azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden dışarı sevap aksiyon güfte konusu başüstüneğu midein, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete izin vermesi gerekir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara isabetli halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Bapsı kanadı Yangın çıkış kapısı istanbul ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

ürkü bar sayesinde dâhilerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Esaslı yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı pozitif raporunun kırmızıınması midein en önemli adımdır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak aşağıda mevzi meydan illere iş vermekteyiz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni bapları, mevsuk bir şekilde monte edilerek ve nizamlı olarak hizmetının binalması ile senelerce güvenle kullanılabilir.

CMD Metal; nitelikli ve güvenilir yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda uzman kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page